Home    >   massage aan huis

Massage aan huis

 
 
Wij komen graag bij jou thuis voor een ontspannende massage of sportmassage in Groningen en omstreken. Je hoeft hierdoor niet de deur uit en kan je in je eigen omgeving jezelf alvast gaan verheugen op de massage aan huis.
 
Na de massage kan je thuis heerlijk nagenieten op je eigen manier. Een bijzondere manier om jezelf of een ander te laten verwennen met een massage aan huis. Ook een erg leuke verrassing dat zeker gewaardeerd zal worden! Een massage op een vertrouwde locatie om tot rust te komen.
 

Wat doe je zelf?

 
 
Voor een massage aan huis is het enige wat jij hoeft te doen een vrije ruimte van 2,5 bij 2,5 meter ter beschikking te stellen. En een aangename temperatuur voor jezelf tijdens de massage aan huis. Je kunt naar eigen smaak en gemak een ontspannende sfeer creëren in je huis voor optimale ontspanning en rust. De Charge masseur zorgt voor de rest: Voor een massagetafel, handdoeken, ontspannende muziek en massageolie.
 
Leuke gelegenheid!
 
 
Naast een massage aan huis voor jezelf zijn er ook andere leuke ideeën voor een massage op locatie:
 
- een massageparty met vrienden of familie
- als verrassing voor een goede vriend, vriendin of familielid
- vrijgezellenfeest
- tijdens een weekendje weg
- tijdens een verblijf op een vakantiepark
  
Als de massage een verrassing is hoeft er op de locatie niets voorbereid te worden. De aangename verrassing zal dan des te groter zijn!
Reiskosten
 
Voor een massage op locatie worden er reiskosten in rekening gebracht.

 

 

behandelingen

45 minuten 45 minuten 55 euro
60 minuten 60 minuten 70 euro


 
"Door aanraking dichter bij je gevoel"