Home    >   Over charge

INTRODUCTIE

Charge is een centrum waar Yoga, Massage en Therapie bij elkaar komen; met een inspirerende en persoonlijke sfeer voor iedereen. Waar je wordt getriggerd en geinspireerd over je eigen welzijn. Vanuit expertise en ervaring kijken we samen naar je behoeften en mogelijkheden. Er is keus uit een gevarrieerd aanbod wat nog volop in ontwikkeling is. Met een enthousiast team van jong en oud heeft ieder zijn eigen expertise en delen we samen de passie voor het begeleiden van mensen naar meer ontspanning en energie met een open visier. 

CHARGE

Ruim 5 jaar geleden is Charge gestart als een massagepraktijk, vanuit interesse en nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam. Vele mensen weten Charge in middels te vinden als ze fysieke ongemakken hebben of behoefte hebben aan ontspanning. Vanuit de expertise en ervaring kijken we naar de behoefte en mogelijkheden van jou als persoon. Door een brede interesse en kennis van therapeutische mogelijkheden kunnen wij de persoon ook een andere therapie adviseren waar nodig is. Daarnaast benoemen we ook de mogelijkheden die je als persoon zelf kan doen.
 
Vanuit deze expertise ontstonden steeds meer kriebels om een volgende stap te zetten met Charge. Het creëren van een inspirerende plek waar verschillende expertises elkaar versterken op het gebied van welzijn en gezondheid. In de massagepraktijk werken wij sinds een jaar met yoga, als toevoeging voor beweging en ontspanning. Uit ervaring blijkt dit erg effectief te zijn bij fysieke ongemakken of ter bevordering van ontspanning. Daarnaast versterkt yoga het effect van de massage. Het vult elkaar mooi aan. Er zijn vele yogastijlen, elk met een andere inspanning, wat het voor iedereen toegankelijk maakt. Vanuit de praktijk zijn we ook erg geïnteresseerd in voeding. Dit is een erg belangrijke factor wat invloed heeft op mentale en fysieke ongemakken. Vanuit workshops en blogs willen wij jullie hierin voorzien en inspireren. Daarnaast zijn er nog vele therapie mogelijkheden om toe te voegen en zijn we daarin nog vol in ontwikkeling. 
 
De stap is gezet door te gaan verhuizen naar een grotere locatie waar alles onder een dak kan zijn. Een hele nieuwe ervaring en een spannende uitdaging.  Een centrum waar massage, yoga en therapie bij elkaar komen; met een inspirerende en persoonlijke sfeer. 
 
Je bent van harte welkom.   
 
 "De plek om jezelf op te laden"

Ons team

Wie zijn wij?

Ervaringen

Onze klanten

De locatie

Neem alvast een kijkje